Соціальна політика
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Субота Квiтень 20, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 05 Жовтень 2018 10:23

Не пенсією єдиною...

Rate this item
(0 votes)

Належна політика держави щодо людей похилого віку не обмежується гідними пенсіями, а передбачає створення умов для активної участі літніх осіб у громадському житті, забезпечення їх необхідним рівнем медичного обслуговування, побудову середовища, в якому неможлива будь-яка дискримінація за віковою ознакою.
На цьому наголосив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман у своєму зверненні до співвітчизників із нагоди Дня ветерана і Міжнародного дня осіб похилого віку, оприлюдненому на Урядовому порталі.

«Належна політика держави щодо людей похилого віку не обмежується гідним пенсійним забезпеченням, а передбачає створення умов для активної участі літніх осіб у громадському житті, забезпечення їх необхідним рівнем медичного обслуговування, побудову середовища, у якому неможлива будь-яка дискримінація за віковою ознакою.
Нашою метою є суспільство, в якому однаково комфортно почуватимуть себе усі його члени, в тому числі люди похилого віку», — зазначив Гройсман.
Він запевнив у тому, що всі учасники бойових дій, які будь-коли захищали нашу Батьківщину зі зброєю в руках, користуються в Україні беззаперечною повагою і підтримкою.
Український народ надзвичайно вдячний своїм захисникам за мужність і героїзм, за сміливу громадянську позицію та готовність ризикувати життям заради своїх близьких та нашої спільної свободи.
«Тому турбота про ветеранів бойових дій, створення для них комфортних умов є для нас моральним обов’язком.
Безбар’єрне суспільство, курси психологічної реабілітації, програми працевлаштування, належний соціальний захист — ми зобов’язані втілити ці елементи в життя для того, щоб українські ветерани знали, що наше суспільство ніколи не залишить їх напризволяще», — підкреслив Прем’єр-міністр.
Він висловив подяку всім ветеранам бойових дій за віддану службу Батьківщині.
Володимир Гройсман також подякував усім людям похилого віку за багаторічну працю, яка прославляє їх та усе наше суспільство.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».