Теніс
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
П'ятниця Березень 29, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 09 Серпень 2019 14:43

Ястремська – у третьому колі турніру TWA Premier 5

Rate this item
(0 votes)

Українська тенісистка Даяна Ястремська поділилася враженнями від своєї перемоги в другому колі турніру WTA серії Premier 5 у Торонто (Канада).
Даяна Ястремська після перемоги над Вікторією Азаренко, зокрема, зазначила, що у вирішальні моменти діяла цілеспрямовано, і в цьому була відмінність від її суперниці.
«Сьогодні я була наполегливою і дуже націлено грала кожен м’яч. Думаю, це допомогло мені заспокоїтись і грати у свій теніс. Мені здається, що у вирішальні моменти я діяла цілеспрямовано, в цьому між нами сьогодні була різниця.

Під час важливих розіграшів я намагалася залишатися спокійною, діяти просто, не надто ризикувати, як я зазвичай це роблю», — цитує Ястремську БТУ.
Як повідомляв Укрінформ, друга ракетка України 19-річна Даяна Ястремська вийшла до третього кола представницького турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) серії Premier 5 — Rogers Cup — у Торонто (Канада) з призовим фондом 2 млн 83 тис. доларів. 7 серпня у другому раунді змагань тенісистка обіграла екс-першу ракетку світу 30-річну Вікторію Азаренко з Білорусі.
За вихід до чвертьфіналу змагань у Торонто Даяна Ястремська зіграє з американкою Софією Анною Кенін (№ 29 WTA).
«Щодо майбутнього матчу із Софією Кенін, то раніше у нас уже був хороший поєдинок на Вімблдоні. Хоча легко не було. Але це була трава, це зовсім інша справа. Завтра буде інший день, інше покриття, інший матч. Подивимось, я постараюся зіграти у свій кращий теніс», — зазначила Ястремська.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».