Інші види спорту
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Субота Квiтень 20, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 14 Червень 2019 11:05

Перемога Ірини Геращенко

Rate this item
(0 votes)

Українська легкоатлетка Ірина Геращенко перемогла на змаганнях у Релінгені (Німеччина) і очолила світовий топ-лист сезону зі стрибків у висоту.
Ірина Геращенко з першої спроби подолала 1,99 м, чим поліпшила особистий рекорд і виконала олімпійський норматив на Олімпіаду-2020 у Токіо (Японія). Про це повідомляє прес-служба ФЛАУ.
Змагання у Релінгені відбулися 9 червня. У секторі для стрибків у висоту виступала також і Юлія Чумаченко, яка з результатом 1,92 м стала третьою.

Віктор Лонський із результатом 2,22 м став другим серед чоловіків, Андрій Проценко з тим же результатом замкнув трійку призерів, «золото» отримав британець Том Гейл.
На дистанції 400 м із бар’єрами змагалися дві українки. Олена Колесниченко стала третьою у фіналі А (57,22 с), а Марія Миколенко виграла фінал В із результатом 56,83 с.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».