Інші види спорту
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
П'ятниця Квiтень 19, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 16 Листопад 2018 12:10

Спортивні лауреати серпня та жовтня отримали нагороди НОК

Rate this item
(0 votes)

3 листопада у київському Олімпійському домі вшанували лауреатів двох спортивних місяців.
Президент НОК України Сергій Бубка вручив нагороди кращому спортсмену серпня — дворазовому чемпіону і срібному призеру чемпіонату Європи з плавання Михайлу Романчуку, а також чемпіонці світу з жіночої боротьби Аллі Черкасовій, яка виграла номінацію у жовтні, повідомляє Укрінформ.

Відзначені були також тренер Романчука Петро Нагорний та наставник Черкасової Олексій Мельник.
«Після блискучого серпневого виступу на чемпіонаті Європи Михайло продовжує здобувати перемоги на міжнародних стартах. На початку листопада на етапах Кубка світу в Пекіні та Токіо він здобув відповідно дві золоті, срібну і бронзову медалі. Це дуже перспективний плавець, одна з головних наших надій на олімпійське Токіо-2020.
Про свої серйозні наміри щодо здійснення найзаповітнішої олімпійської мрії заявила й Алла Черкасова. Майже 15 років вона йшла до цієї золотої медалі чемпіонату світу. 2010-го вона вже була на п’єдесталі чемпіонату світу — тоді здобула «бронзу».
За цей час відбулося багато змін: Алла стала мамою, накопичився досвід, змінилися погляди на життя та роботу», — такі слова сказав про лауреатів Сергій Бубка.
Керманич НОК також висловив слова подяки керівництву Федерації плавання та Асоціації спортивної боротьби України за внесок у розвиток видів спорту, а також Фізкультурно-спортивному товариству «Динамо» на чолі з Арсеном Аваковим та присутнім на церемонії першим заступником ФСТ Віктором Коржем.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».