Інші види спорту
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Субота Квiтень 20, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 26 Жовтень 2018 16:35

Успіх українських плавців

Rate this item
(0 votes)

Президент Петро Порошенко привітав українських плавців-спортсменів, які здобули вже чотири медалі на Іграх нескорених у Сіднеї.

Про це Глава держави написав на своїй сторінці у Facebook.
«Сьогодні надзвичайно вдалий день для наших плавців на Invictus Games Sydney 2018! Вже чотири нагороди у наших нескорених — срібло та бронза у Володимира Короля, срібло у Богдана Оксентюка та срібло у Віктора Шинкарука. Тримаємо кулаки та вболіваємо за вас далі, наші переможці!» — зазначив Порошенко.

Як повідомлялося, змагання «Ігри нескорених» розпочалися 21 жовтня й проходять у Сіднеї (Австралія). Цьогоріч у змаганнях беруть участь команди 18 країн: Афганістан, Австралія, Канада, Данія, Естонія, Франція, Грузія, Німеччина, Ірак, Італія, Йорданія, Нідерланди, Нова Зеландія, Польща, Румунія, Україна, Велика Британія, США.
Ігри нескорених — міжнародні спортивні змагання для військовослужбовців та ветеранів з обмеженими фізичними можливостями, набутими під час виконання службових обов’язків.
Участь у змаганнях беруть представники країн — членів НАТО, а також стратегічні партнери Альянсу. Уперше Ігри нескорених, засновані британським принцом Гаррі, пройшли в 2014 році в Лондоні.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».