Інші види спорту
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Субота Квiтень 20, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 02 Лютий 2018 11:43

НОК визнав біатлоністку Варвинець кращою спортсменкою січня в Україні

Rate this item
(0 votes)

За під­сум­ка­ми спор­тив­но­го січ­ня бі­ат­ло­ніст­ку Іри­ну Вар­ви­нець із Чер­ні­го­ва ви­зна­но кра­щою спортс­мен­кою мі­ся­ця в Ук­раї­ні.

Особистий наставник спортсменки Микола Зоц та старший тренер жіночої біатлонної команди України Урош Велепець стали кращими тренерами січня, повідомили Укрінформу у прес-службі НОК.

«Напередодні найважливішого старту чотириріччя — ХХІІІ зимових Олімпійських ігор-2018 у південнокорейському Пхенчхані талановита спортсменка продемонструвала чудові результати на чемпіонаті Європи, який відбувся в італійському Ріднау. Ірина двічі підіймалася на найвищу сходинку п’єдесталу пошани. Спочатку вона святкувала перемогу у спринтерській гонці, а потім разом із колегами по команді — Юлією Журавок, Артемом Примою та Дмитром Підручним — у змішаній естафеті», — зазначили у прес-службі.
Ще одну нагороду Варвинець здобула у гонці переслідування, де стала володаркою звання віце-чемпіонки Європи.
Додамо, що для Ірини це друге високе визнання Національного олімпійського комітету. Вперше вона була визнана кращою спортсменкою України в лютому 2015 року.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».