Спорт
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Четвер Квiтень 18, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 07 Вересень 2018 16:38

Беллю: ми погодили умови бою з Усиком

Rate this item
(0 votes)

«Почесний» чемпіон світу з боксу за версією WBC у першій важкій вазі британец Тоні Беллью розповів про готовність до протистояння з абсолютним чемпіоном світу у дивізіоні з українцем Олександром Усиком.
За словами Беллью, він уже готується до поєдинку, який може відбутися 10 листопада, повідомляє Klitschko-brothers.com.
«Мій тренувальний табір у Шеффілді вже розпочався. Ми погодили умови проведення бою з Усиком, але контракт ще не підписано, — зазначив британець.

Не хочу багато говорити на цю тему, аби не наврочити: були в кар’єрі випадки, коли все зривалося на стадії організації. Дуже хочу битися з Олександром, бо це — серйозний виклик і нагода всім довести, що мене рано списувати з рахунків.
Так, є більш фінансово привабливі поєдинки, але тут ідеться про інше. Вірю, що можу не лише перемогти Усика, а й нокаутувати його».
* * *
Промоутер екс-чемпіона світу з боксу Тоні Беллью Едді Гірн назвав суму призових за поєдинок британця проти абсолютного чемпіона світу у важкій вазі українця Олександра Усика.
Кожен із суперників має заробити по 2–3 мільйони доларів, повідомляє Sport.ua.«Думаю, кожен із них заробить по 2–3 мільйони», — заявив Гірн.
Нагадаємо, бій Усик — Беллью заплановано на 10-е або 17 листопада і пройде у Великій Британії.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».