Спорт
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Четвер Березень 28, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 27 Червень 2014 03:00

Ломаченко – чемпіон!

Rate this item
(0 votes)

Василь Ломаченко завоював титул чемпіона світу за версією WBO в напівлегкій вазі. Українець за рішенням більшості суддів переміг американського боксера Гері Расселла. Ломаченко відмінно провів бій, особливих клопотів для Расселла завдали важкі удари по корпусу у виконанні нашого земляка.
Незважаючи на дуже високу швидкість, удари Расселла не відзначалися влучністю. Найкращими раундами для Ломаченка у цьому бою стали восьмий та дванадцятий, в яких він добряче потріпав свого опонента. Василь у цьому поєдинку провів майже у два рази більше ударів, ніж його опонент. Ломаченко влучив у суперника 183 рази з 597 спроб (влучність — 31%), Рассел — 83 з 806 (10%).
По закінченні двобою один із суддів не віддав переваги жодному із суперників (хоча перевага Ломаченка була очевидною), а двоє інших віддали перемогу українцеві з рахунком 116:112, що повністю відображало хід бою.


Після завершення поєдинку український боксер подякував усім прихильникам за підтримку. «Спасибі моїй команді, спасибі уболівальникам. Зараз я — діючий рекордсмен і завоював титул чемпіона світу в третьому професійному бою, повторивши рекорд боксера з Таїланду. За винятком деяких моментів, я виконав практично все, що ми планували на цей бій. Також хотілося б віддати належне моєму суперникові Гері Расселу. Він дуже гарний боксер», — сказав Ломаченко.
У свою чергу, американський боксер Гері Расселл визнав справедливість поразки у бою з українцем. «Рішення суддів було справедливим. Я намагався скорочувати дистанцію, намагався починати атаки подвійними і потрійними джебами, але Ломаченко дуже добре рухався. Я знімаю перед ним свій капелюх і готовий ще раз зустрітися з ним — де завгодно і коли завгодно», — зазначив Расселл.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».