Футбол[col=130]
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
П'ятниця Березень 29, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 11 Жовтень 2019 14:09

Шевченко: футболісти готові до гри з Литвою

Rate this item
(0 votes)

Сьогодні, 11 жовтня, збірна України зіграє у Харкові матч відбору Євро-2020 проти Литви.
Перед відкритим тренуванням на стадіоні «Металіст» головний тренер нашої команди Андрій Шевченко провів прес-конференцію, на якій розповів про готовність своїх підопічних до поєдинку, повідомляє Укрінформ.
«Команда готова до матчу. Єдине — у Миколенка є мікротравма. Він зробив обстеження, і ми визначимо, наскільки є серйозним це пошкодження. Кілька днів він не тренуватиметься. В іншому — все в порядку. Одне тренування, завтра — вже два. Потім — передігрова підготовка.

Часу мало, оскільки у нас мікроцикл. Недооцінки суперників немає, ми говорили з футболістами на цю тему. Для нас це найважливіший матч. Усі прекрасно розуміють, що в разі позитивного результату наші шанси явно збільшуються. Сподіваємося, що прийдуть глядачі», — сказав наставник збірної України.
Він також прокоментував повідомлення ЗМІ про те, що може залишити збірну, аби тренувати «Мілан».
«Я вже казав: у мене контракт із національною командою. У мене немає й не було планів щодо того, аби залишити національну збірну. Переді мною стоїть високе завдання, я вірю в колектив, вірю в нашу збірну. Я в ній перебуваю і працюю. збираюся доробити свій контракт зі збірною України до кінця», — заявив Шевченко.
Турнірне становище у відбірковій групі В Євро-2020: Україна — 13 очок (після 5 ігор), Португалія — 8 (4), Сербія — 7 (5), Люксембург — 4 (5), Литва — 1 (5).
* * *
Збірна Португалії з футболу зазнала кадрових втрат перед відбірковим матчем Євро-2020 проти України, який відбудеться 14 жовтня в Києві.
Форвард «Бенфіки» Рафа Сілва залишив розташування збірної для проходження додаткового медичного обстеження та лікування, повідомляє XSPORT із посиланням на прес-службу Федерації футболу Португалії.
Таким чином, Рафа Сілва не зіграє проти Люксембургу і України у відбіркових матчах Євро-2020.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».