Футбол[col=130]
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Субота Квiтень 20, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 13 Вересень 2019 16:36

Збірна України врятувалася...

Rate this item
(0 votes)

Національна збірна України з футболу в перерві між відбірковими матчами чемпіонату Європи-2020 провела товариський поєдинок із командою Нігерії.
Контрольний матч Україна — Нігерія на 31-тисячному стадіоні «Дніпро Арена» в Дніпрі завершився внічию з рахунком — 2:2.
Команда Андрія Шевченка зуміла відіграти два голи у нігерійців. До перерви м’ячі у ворота Андрія Луніна забили Айоделе Аделеє, який відзначився на 4-й хвилині, і Віктор Осімхен (34, із пенальті). У другому таймі паритет установили Олександр Зінченко (78) та Роман Яремчук (80).
Андрій Шевченко на післяматчевій прес-конференції відзначив потужну підтримку вболівальників на «Дніпро Арені», а також підкреслив важливість цього поєдинку.

«Я хотів би відзначити просто шалену підтримку вболівальників та подякувати їм за це. Головне, що команда сьогодні не зрадила своїм принципам — намагалася контролювати м’яч, грала різнобічно, цікаво, створила чимало моментів.
У першому таймі нам не вистачало балансу. Було занадто багато помилок, обрізок. Після перерви ми внесли корективи, змінили структуру гри. На другий тайм команда вийшла з твердим наміром забезпечити позитивний результат, і я вдячний гравцям за самовіддачу.
Із нашого боку не було навали, був контроль за рахунок коротких та середніх передач. Можливо, менше стало вривань, але вони були більш ефективні за рахунок того, що м’яч у середині поля рухався дуже добре, ми менше помилялися.
Ідеал знайти взагалі дуже важко. Збірна рухається у правильному напрямку. Порівнювати сьогоднішній матч із попереднім проти Литви не можна, це зовсім різні команди, складені з гравців, які виступають у різних чемпіонатах. Але сьогоднішня гра була дуже важливою, ми отримали багато цінної інформації», — цитує Шевченка прес-служба Української асоціації футболу.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».