Футбол[col=130]
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
П'ятниця Березень 29, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 14 Вересень 2018 13:21

Фонсека: виступи «Шахтаря» в Лізі Чемпіонів створюють імідж українського футболу

Rate this item
(0 votes)

Головний тренер донецького футбольного клубу «Шахтар» Паулу Фонсека прокоментував фотовиставку, присвячену виступам команди в Лізі чемпіонів УЄФА.
Паулу Фонсека на відкритті виставки 11 вересня, зокрема, зазначив, що для нього честь бути поруч із легендами, які створювали красиву історію «Шахтаря», а виступи команди в Лізі чемпіонів створюють імідж українського футболу.

«Для мене велика честь бути поруч із легендами, які створювали красиву історію «Шахтаря». Це — привід для гордості не тільки для вболівальників клубу, а й для всіх українців.
Ліга чемпіонів — особливий турнір, який просуває в тому числі країну і її футбол, змагання з почуттям величезної відповідальності. Це — вимогливі і складні матчі з кращими європейськими командами. Ніхто і ніколи не може бути впевнений у результаті в Лізі чемпіонів. Але є щось більше, ніж результат, — імідж українського футболу.
Ми завжди хочемо перемагати. Зараз ми знову у важкій групі. Скоріше за все, «Манчестер Сіті» в цьому квартеті є головним фаворитом. У будь-якому випадку, я думаю, ми зможемо поборотися з «Гоффенхаймом» і «Ліоном» за друге місце і вихід у плей-оф.
Це два сильних суперники, що посіли треті місця у своїх чемпіонатах. Буде важко, але ми віримо, що все можливо. Постараємося повторити те, що зробили в минулому році», — цитує Фонсеку прес-служба ФК «Шахтар».
Фотовиставка, присвячена історії виступів «Шахтаря» в Лізі чемпіонів, триватиме у київському ЦУМі до 4 жовтня. В експозиції представлено 34 фотографії, які дозволять уболівальникам знову пережити незабутні моменти матчів улюбленої команди в найпрестижнішому клубному турнірі Європи.
Нагадаємо, перший матч у Лізі чемпіонів сезону-2018/19 «Шахтар» проведе 19 вересня в Харкові проти «Гоффенхайма». Матч розпочнеться на стадіоні ОСК «Металіст» о 19:55.
* * *
Воротар донецького футбольного клубу «Шахтар» Андрій П’ятов поділився очікуваннями від старту команди в Лізі чемпіонів УЄФА.
Андрій П’ятов, зокрема, зазначив, що в домашньому матчі проти «Гоффенхайма» потрібна лише перемога, а матчі 3-го і 4-го турів проти «Манчестер Сіті» — це мінус.
«Якщо ми хочемо ставити високі завдання (вихід із групи), то потрібна перемога вдома над «Гоффенхаймом». Нам потрібно все показати на полі. Будемо готуватися, перші ігри покажуть, хто в якому стані.
Вважаю, що матчі 3-го і 4-го турів проти «Манчестер Сіті» — це мінус. Важко грати спаринги, коли сильний суперник. Легше, коли більш рівний суперник, де ти можеш розраховувати на більш удалий результат.
Ти готуєшся до цього суперника, вивчаєш і якраз за пару тижнів зіграєш із ним два рази. Як ми показали минулого року в матчі з «Феєноордом», — цитує П’ятова Sport Arena.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».