Духовність
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Четвер Березень 28, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 23 Грудень 2016 14:01

Новий рік стукає у двері

Rate this item
(0 votes)

Новий рік завжди для нас — одне з найбільш улюблених і довгоочікуваних свят. Його з нетерпінням чекають і дорослі, і діти. Адже в новорічний вечір панує особлива атмосфера. У народі побутує думка, що як зустрінеш рік, так його і проведеш.
Тому з наближенням свята часто замислюємося, де і як зустріти його, що одягнути й приготувати, щоб прийдешній рік видався вдалим і щасливим.
Згідно зі східним календарем на зміну допитливій і активній Вогненній Мавпі у 2017 році прийде Червоний Півень. Диктувати свої умови він почне з початком європейського 2017 року, а вступить у свої права 28 січня і, за прогнозами астрологів, буде насичений емоційними переживаннями, важливими та незабутніми подіями.

Півень, який є символом нового 2017 року, вважається яскравим, вельми витонченим і товариським знаком. Люди, народжені під цим знаком, люблять зачаровувати оточуючих, обожнюють увагу і похвалу, а також компліменти. Як правило, Півень — природжений лідер, його владі з легкістю піддаються оточуючі.
Однак сам він рідко до когось прив’язується, адже вирізняється розбірливістю, деякою бундючністю. Улюбленою персоною для нього є він сам. І все ж, незважаючи на це, Півень має шарм, яскравий темперамент, він також чутливий і успішний у бізнесі і коханні. Обіграти його навряд чи вийде.
Маючи спостережливість й ерудицію, природну привабливість, а також гострий розум і кмітливість, він легко досягає поставлених цілей. До позитивних рис Півнів можна зарахувати їх надійність, здатність виконувати свої обіцянки, а також почуття власної гідності.
У 2017 році астрологи рекомендують людям, народженим під знаком Півня, ставити перед собою масштабні цілі і досягати їх. Але не забувайте, що цей птах має досить складний і задиристий характер, тому не слід вплутуватися у сумнівні оборудки і конфлікти. А при плануванні зустрічі Нового року в першу чергу треба врахувати всі аспекти, щоб догодити Півневі. Варто заздалегідь продумати все до дрібниць, бо від того, як ми зустрінемо його, залежатиме наш успіх протягом цілого року.
Однак не забувайте, що астрологія — це не вирок долі. Вона може нести лише певну прихильність, а за свої вчинки й за свою долю людина може і повинна відповідати сама! У новому році, як, утім, і в попередні, прагматизм і реалізм, як і раніше, будуть поза конкуренцією. Життя показало, що у реальності ми можемо розраховувати тільки на себе і власні можливості.

Олександр КОЗЛОВСЬКИЙ, Укрінформ

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».