Здоров'я
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Четвер Березень 28, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 13 Лютий 2015 17:25

Незабаром друге підборіддя можна буде прибрати за допомогою ін'єкції

Rate this item
(0 votes)

У США очікує схвалення застосування ін’єкції, призначеної для боротьби з жиром, що утворює друге підборіддя.
Подвійне підборіддя можна буде прибрати шляхом введення синтетичної хімічної речовини, яка руйнує жирові клітини. Обговорення дозволу застосування препарату призначено на березень. Якщо дозвіл отримають, то диво-препарат можна буде придбати у травні.
Це буде перша ін’єкція такого роду, що застосовуватиметься у косметичних цілях. Ботокс та інші підшкірні ін’єкції розгладжують шкіру, але жоден із препаратів не може впоратися із жиром на підборідді. Новий косметичний засіб було випробувано на більш як 1600 добровольцях.


СПОЖИВАННЯ ВЕЛИКОЇ КІЛЬКОСТІ ВОДИ МОЖЕ ЗАШКОДИТИ ЗДОРОВ’Ю
Лікарі часто рекомендують споживати багато води для доброго самопочуття. Однак, з точки зору професора Марка Уїтлі, котрий займається лікуванням надмірного потовиділення (гіпергідрозу), надмірна кількість води може спровокувати проблеми в роботі нирок і збільшити потовиділення, пише Meddaily.
Експерт зазначив, що досить часто проблема гіпергідрозу впирається у кількість споживаної води. Якщо ця проблема вас торкнулася, професор рекомендує зменшити споживання рідини, намагатися не нервувати, припинити прийом ліків. Якщо такі заходи не допоможуть, то можна вдатися до ін’єкцій ботокса і видалення потових залоз лазером.
Фахівець заявив, що рекомендується випивати близько двох літрів води на день. Приблизно 500 міліграмів людина і так отримує з їжі. Решту ми споживаємо з кавою і чаєм. За словами професора, цього цілком достатньо. Якщо рідини дуже багато, то це призводить до перевантаження нирок. Або організм починає виводити надлишки з потом, обсяги якого, звісно, збільшуються. Взагалі пити слід тільки у разі виникнення спраги. Коли тілу вистачає рідини, сеча жовта і прозора.
Крім того, низка досліджень засвідчила: якщо людина п’є воду, коли пити не хоче, то у неї знижується концентрація. Уночі доводиться часто вставати до туалету, а це негативно позначається на якості сну. Також не можна забувати про ризик гіпонатріємії — коли рівень солей знижується до критичних показників, а мозок набрякає.


СТАВЛЕННЯ ЛІКАРЯ ДО ПАЦІЄНТА ВПЛИВАЄ НА ЕФЕКТИВНІСТЬ ЛІКУВАННЯ
Лікарі, які ненавмисне говорять пацієнтам, що вони не вірять їм або не розуміють їх, можуть погіршити стан хворих, з’ясували дослідники.
Якщо пацієнти відчувають відсутність розуміння і довіри з боку лікаря, то це може викликати гнів хворого, а це, своєю чергою, матиме негативні наслідки для його фізичного здоров’я. Такі обставини можуть погіршити перебіг захворювання.
У пацієнтів існують певні переконання й очікування відносно професійної медичної допомоги, які складаються з культури їхнього життя і попереднього досвіду.
Їх очікування, безсумнівно, впливатимуть на результат. На думку дослідників, поліпшення комунікації під час консультування може змінити результат лікування пацієнта.
Результати дослідження були отримані під час спостережень за групою жінок із хронічними болями.

Яросла ШЛАПАК

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».