Культура
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Четвер Квiтень 25, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 09 Серпень 2019 13:20

У Києві відкрився музей "Становлення української нації"

Rate this item
(0 votes)

У Києві запрацював Музей «Становлення української нації», в якому представлено понад 100 воскових фігур видатних українців.
Про це йдеться на сторінці заходу у Fаcebook.
«100 фігур видатних українців — від княгині Ольги до сучасних видатних постатей нашої держави. Усі історичні сюжети у нашому музеї відтворено за описами істориків і підтверджено науковими організаціями. Зовнішній вигляд історичних постатей, їхній вік та одяг відповідають тому часу, коли відбувалася подія, показана в сюжеті, або тому періоду, коли вони були на піку своєї слави чи в період найбільшого піднесення.

Тепер кожен на власні очі зможе побачити, як виглядали козаки, Тарас Шевченко, Леся Українка, Степан Бандера та інші відомі реформатори української нації», — зазначається в інформації про музей.
Загальна площа експозиції становить 1700 кв. м. У музеї можна оглянути 25 сюжетних композицій, де кожну інсталяцію супроводжує інтерактивний аудіо та відеоконтент, пристрої віртуальної реальності, які дають змогу відчути атмосферу епохи.
Музей працюватиме щодня без вихідних з 9:00 до 20:00 за адресою: вул. Лаврська, 27.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».