Культура
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
П'ятниця Березень 29, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 09 Жовтень 2015 14:35

Концерт Євгена Хмари за участю Дідьє Маруані

Rate this item
(0 votes)

23 жовтня у Києві в Жовтневому палаці відбудеться концерт Євгена Хмари та відомого музиканта Дідьє Маруані, повідомляє i-pro.kiev.ua. Лідер групи Space прилетить до Києва, щоб виступити в концерті українського піаніста.
Піаніст-віртуоз Євген Хмара з дитинства був прихильником Space і вже в юному віці міг виконати багато пісень Дідьє Маруані на піаніно. Знайомство з кумиром і музичним наставником відбулося 1996 року, під час українських гастролей Space. Талант семирічного хлопчика, який безпомилково відтворював пісні колективу на синтезаторі, настільки вразив французького гостя, що Дідьє пообіцяв — якщо той не кине заняття музикою, під час наступного приїзду Space в Україні вони вийдуть на сцену удвох. Легендарний музикант дотримав свого слова — у 2001 році Space став головним хедлайнером Фестивалю «Таврійські ігри», під час виступу Дідьє Маруані на сцені акомпанував одинадцятирічний піаніст — Євген Хмара.


Через рік після ще одного спільного виступу з гуртом Space у Палаці «Україна» Женя пообіцяв Дідьє: «Коли-небудь я обов’язково запрошу Вас виступити у своєму концерті». Рівно через п’ятнадцять років Євген Хмара запрошує глядачів на концерт ZNAMENIE.
Це абсолютно новий підхід до створення сучасного інструментального шоу. У підготовці до концерту задіяно понад 70 осіб. За задумом режисера музика, хореографія та світлова сценографія тісно переплетуться в одному музично-візуальному шоу. Концерт у Жовтневому палаці стане доказом того, що українська інструментальна музика гідна бути представленою на міжнародній сцені, а також може поєднувати класичне звучання симфонічного оркестру, рок-музики та електронних басів dubstep.
Умовно концерт можна розділити на три відділення: мрія як знамення, любов як знамення, страждання як знамення. Кожен номер — це повноцінне візуальне шоу, створене з використанням найяскравіших і нестандартних рішень сучасної режисури.
Крім Дідьє Маруані, спеціальними гостями шоу стануть український музикант Олег Скрипка та фіналістка шоу «Х-Фактор» Дар’я Ковтун.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».