Розмаїття
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
П'ятниця Квiтень 19, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 15 Травень 2015 18:31

Мона Ліза на паркані

Rate this item
(0 votes)

ДИВА

У селі Бобриця, що на Київщині, художники розмалювали сіру бетонну огорожу одного з будинків. Шестеро митців розфарбували її у різні відтінки кольорів найвідомішого шедевра Леонардо да Вінчі. Якщо сфотографувати кожну секцію окремо і з’єднати всі знімки в суцільне зображення — отримаємо зображення Мони Лізи, повідомляє 5.ua.
До роботи професійних художників також долучилися з десяток місцевих мешканців. Вони кажуть, що довжелезний розфарбований паркан таким чином стане повноцінним місцевим арт-об’єктом.

Акція відбулася в рамках Міжнародного арт-фестивалю вуличного соціального мистецтва «ТомСойєрФест» — за іменем головного героя американського письменника Марка Твена з роману «Пригоди Тома Сойєра та Гекльберрі Фінна». Цей персонаж також розфарбовував паркан і залучив до цієї справи чимало помічників.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».