Здоров'я
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Четвер Березень 28, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 23 Березень 2018 17:11

Винайдено пристрій, що допомагає скинути вагу

Rate this item
(0 votes)

Мо­ди­фі­ко­ва­на гар­ні­ту­ра «Мо­ді­ус», що ви­ко­рис­то­вує ней­ро­сти­му­ля­цію, до­по­ма­гає лю­ди­ні ски­ну­ти за­йву ва­гу. При­стрій за ти­пом на­вуш­ни­ків, че­рез який про­хо­дить ім­пульс, ак­ти­вує гі­по­та­ла­мус і зму­шує мо­зок «по­ві­ри­ти» в те, що лю­ди­на не го­лод­на.
Носіння гарнітури дозволило зменшити жир у тілі людини на 44%, а м’язову масу — на 2 кг. Modius ефективно працював у 80% користувачів. При цьому кращі показники досягнуті у людей з активним і здоровим способом життя.

Modius — удосконалений гаджет традиційних навушників. Дві колодки за вухами подають низькі електричні імпульси для стимуляції мозку, спрямовані у вестибулярний нерв. Саме вони й активують гіпоталамус.
Modius генерує низькорівневий імпульс, який мозок розуміє як сигнал зменшення голоду. Він допомагає знизити апетит і спонукає метаболізм спалювати більше жиру.
Деякі люди, що носили гарнітуру, заявили про потріскування і не дуже приємні відчуття, проте розробники зазначили, що людина до цього швидко звикає.
Рівні інтенсивності встановлюються залежно від порога чутливості людей. Рекомендується 45-хвилинне тренування щодня п’ять днів на тиждень.
Метод нейростимуляції широко застосовується і в інших галузях, починаючи з NASA, тому він не належить до небезпечних.

Ярослав ШЛАПАК, Укрінформ

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».