Здоров'я
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Березень 19, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 12 Сiчень 2018 15:28

Wi-Fi роутер джерело небезпеки для здоров'я

Rate this item
(0 votes)

Велика частина інтернет-користувачів у себе вдома встановлює для зручності Wi-Fi роутер. Але вчені з’ясували, що електромагнітні хвилі негативно позначаються на здоров’ї людини. Вони провели дослідження, вивчаючи вплив радіочастотної радіації, що випромінюється роутером, на окремі органи щурів. Виявилося, що яєчка — єдиний орган, який більше за інших був схильний до руйнівної дії Wi-Fi.

У цьому ж дослідженні вчені з’ясували, що тривале перебування під електромагнітним випромінюванням знижує антиоксидантний захист організму, а також збільшує вміст реактивних кисневих субстанцій. У цьому випадку мозок і печінка людини піддаються окисленню.
Уже майже 14 років тому під час експерименту було доведено, що під впливом Wi-Fi роутера у новонароджених щурів не до кінця розвивалися нирки.
У 2012 році вчені довели негативний вплив електромагнітних хвиль на рухливість сперматозоїдів.
Люди, які регулярно страждають від проблем зі сном, можуть навіть не здогадуватися, що причина їх безсоння закладена у встановленому у них удома Wi-Fi роутері. Апарат може впливати на порушення ритмів сну, тому часто можна чути пораду вимикати роутер на ніч.
У людей, які проводять багато часу в приміщеннях із працюючим роутером, збільшується ризик розвитку раку. Понад 35 років тому фахівці вже проводили дослідження, яке дозволило з’ясувати, що діти, котрі померли від онкології, мешкали у будинках, де вплив електромагнітного поля було сильнішим.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».