Здоров'я
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Субота Квiтень 20, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 12 Серпень 2016 16:29

Поганий сон – причина депресії у дітей

Rate this item
(0 votes)

Діти з порушенням режиму сну більш схильні до розвитку депресії та тривожних розладів у пізньому віці, стверджують фахівці університету Хьюстона.
За словами автора дослідження доктора Кендиса Альфано, здоровий сон дуже важливий для психологічного здоров’я дитини. Постійна недостатність сну врешті-решт призводить до розвитку депресії, підвищеної тривожності та появи різних емоційних проблем.
Обмеження кількості сну в дітей у віці від 7 до 11 років впливає на настрій і загальний стан здоров’я дитини. Наприклад, після двох ночей поганого сну діти отримують менше задоволення від улюблених занять, знижується рівень їх активності.

Якщо в дитини присутня денна сонливість, імовірніше, її нічний сон був недостатньо якісним. Для того, щоб дитина краще спала їй потрібен якісний дитячий матрац. Адже саме від нього залежить дуже багато. Величезний каталог якісних матраців ви можете подивитись перейшовши за посиланням детские матрасы размеры.

 

В ОДЕСІ ЗАПУСТЯТЬ РЕАБІЛІТАЦІЙНУ ПРОГРАМУ ВІДКРИТОГО ТИПУ ДЛЯ НАРКОМАНІВ

Медичний центр «Полінар» (Одеса) заявив про старт відкритої програми реабілітації наркоманів. Така програма є аналогом європейських і американських схем адаптації людей, що позбавилися наркотичної залежності, до умов суспільства. Прототипом програми стала американська схема реабілітації — у США колишні наркомани після виписки з клініки продовжують спостерігатися у фахівців.
Зміст програми спрямований на запобігання рецидивів, адаптацію до життя у сім’ї та різні методи соціалізації й корекції поведінки. Стати учасниками програми можуть люди з алкогольною, наркотичною та токсикологічною залежністю, а також кофеїнові наркомани, споживачі легальних психотропних стимуляторів і навіть ігромани та хворі на булімію.
Включення до програми проводиться після співбесіди з фахівцями і підготовленого пакету документів.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».