Здоров'я
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
П'ятниця Березень 29, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 20 Листопад 2015 11:15

Депресивні думки скорочують обсяг пам’яті для корисної інформації

Rate this item
(0 votes)

У людей у стані депресії або в здорових людей у пригніченому настрої з’являються тривожні думки, які довше утримуються людиною в голові і більше обмірковуються. Такі думки перешкоджають запам’ятовуванню та утримуванню в пам’яті корисної інформації, заявив автор дослідження доктор Барт Ріпма.
Після тестування, проведеного за участю 30 студентів із симптомами депресії і 45 студентів з нормальним психічним станом, виявилося, що люди з пригніченим настроєм не могли згадати інформацію, надану в тесті для запам’ятовування. Фахівці пояснюють це тим, що в людини є фіксований обсяг інформації, який вона може утримувати в пам’яті певний період часу.

ПАМЕЛА АНДЕРСОН ОГОЛОСИЛА ПРО ТЕ, ЩО ВИЛІКУВАЛА ГЕПАТИТ С

Колишня рятувальниця Малібу, відома актриса і телезірка Памела Андерсон, офіційно оголосила про те, що перемогла гепатит С. Свою заяву Андерсон опублікувала в Інстаграмі 8 листопада.
Телезірка написала: «Я щойно дізналася, що вилікувалася від гепатиту С! Я сподіваюся, що найближчим часом усі, хто хворіє на цю недугу, зможуть отримати подібне лікування». У вересні, виступаючи в телешоу Енді Коена, Памела Андерсон розповіла, що проходить курс лікування від гепатиту С. Вона заявила, що приймає ліки насамперед заради своїх дітей і що ймовірність одужання після прийому препарату становить 98%.
Як повідомлялося раніше, Андерсон заразилася гепатитом при нанесенні татуювання. Голка, якою зробили татуювання актрисі, використовувалася раніше її екс-чоловіком, рок-зіркою Томмі Лі

Ярослав ШЛАПАК

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».