Культура
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Середа Квiтень 24, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 11 Сiчень 2019 15:20

Наталія Сумська зіграє знахарку у фільмі "Чорний ворон"

Rate this item
(0 votes)

Українська актриса, народна артистка України Наталія Сумська з’явиться в історичній драмі «Чорний ворон» за мотивами однойменного роману Василя Шкляра. Про це вона розповіла в інтерв’ю Укрінформу.
«Зараз я знімаюсь у повнометражному фільмі за романом Василя Шкляра «Чорний ворон», який створюється телеканалом «1+1» за підтримки Державного агентства з питань кіно. У мене там трохи містична роль провидиці, знахарки, лікувальниці Явдохи», — сказала Сумська.

Також актриса поділилася: «Коли мені запропонували зніматись, я ні секунди не вагалася, бо присутність в українському кінопросторі зараз для кожної української акторки вкрай важлива».
«Чорний ворон» — це екранізація романубестселера письменника Василя Шкляра «Залишенець. Чорний ворон», який відтворює боротьбу українських повстанців проти радянської влади у 1920х роках.
В основу фільму лягли історичні документи, зокрема з розсекречених архівів КДБ. Зйомки картини розпочались у жовтні 2018 року. Її режисером став Тарас Ткаченко, відомий за стрічкою «Гніздо горлиці». Він замінив Олега Туранського, який спочатку мав знімати «Чорного ворона».
Головну роль у фільмі виконує молодий український актор Тарас Цимбалюк. Також у стрічці знімаються Павло Москаль, Андрій Мостренко, Ксенія Данилова, Даніїл Мірешкін, Зоряна Марченко та інші.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».