Суспільство
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
П'ятниця Квiтень 19, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 14 Вересень 2018 09:34

В українській паризькій школі провели флешмоб на підтримку Романа Сущенка

Rate this item
(0 votes)

Учні та вчителі Української паризької школи провели акцію на підтримку незаконно засудженого у РФ журналіста Укрінформу Романа Сущенка. Про це повідомляє кореспондент агентства.
«Ми Романа знаємо дуже давно, він був членом батьківського комітету і брав активну участь у житті нашої школи, його син відвідував нашу школу чотири роки. Цією акцією ми хочемо нагадати українцям у Парижі про Романа і підтримати його та його родину. І щоб він знав, що тут усі його пам’ятають і чекають», — зазначила директор школи Олена Місталь.

За її словами, під час акції пройшла виставка малюнків Романа Сущенка, які були зроблені у СІЗО «Лефортово» майже за два роки. Учні та вчителі школи у Парижі одягли футболки з написом #FreeSushchenko і закликали інших українців за кордоном приєднатися до цього флешмобу.
Також учасники акції написали листа Роману Сущенку, а діти підготували малюнки для нього.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».