Суспільство
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
П'ятниця Березень 29, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 04 Березень 2016 01:48

Чверть українок скаржаться на депресію

Rate this item
(0 votes)

Близько 46% українських жінок зазначають, що мають порушення сну, а 44% — хронічну втому.
Такі дані всеукраїнського опитування щодо ставлення жінок до здорового способу життя в Україні озвучив голова правління асоціації «Українські центри нових технологій здоров’я» Владислав Сила.
«Ми проводили опитування щодо суб’єктивного відчуття жінок до їхнього стану здоров’я. Так, про порушення сну повідомили близько 46% жінок, хронічну втому — 44, а часті головні болі — 34%», — наголосив голова правління асоціації.

При цьому, за його словами, 25% жінок навіть перебувають у депресивному стані. До того ж, за даними опитування, близько 54% українських жінок вживають алкоголь, а 21% — курять.
«Близько 54% жінок постійно чи дуже часто вживають алкогольні напої. Майже 21% (постійно чи періодично) курять. За нашими опитуваннями результати розподілилися так: 12% жінок курять регулярно, а близько 9% роблять це час від часу», — зазначив Владислав Сила.
При цьому, за його словами, найбільш активні жінки до шкідливих звичок у віковій категорії 30–39 років.
Укрінформ

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».