Різне
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
П'ятниця Квiтень 19, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

Субота, 16 Червень 2018 10:10

Нам – 100 років! (Вітання За дорученням Правління Київської організації НСЖУ Голова Правління Михайло Сорока)

Rate this item
(0 votes)

Головному редакторові газети
«Демократична Україна»
В. Е. Адаменку

Вельмишановний Віталію Едуардовичу!

Щиро раді привітати Вас, Редакційну колегію і всіх, хто творить нині «Демократичну Україну», зі сторіччям з дня виходу першого номера газети. У неї — велика, завидна, славетна історія, сторінки якої віддзеркалюють столітню історію всієї України, починаючи з буремного 1918-го.

Змінювалися часи, навіть епохи, але газета незмінно утримувала провідні позиції в українській журналістиці, багато в чому, а головне — у творчій газетярській справі — була орієнтиром і прикладом для інших друкованих видань.
Наше журналістське товариство пишається тим, що до нього в різні роки належали і нині належать співробітники газети — корифеї вітчизняної журналістики, що тривалий період керівниками загальноукраїнської Спілки та її Київської організації були головні редактори «Радянки» — «Демократичної України» і що керівником Гільдії головних редакторів є нинішній очільник газети.
Разом із сердечними вітаннями шлемо Вам, усім радянківцям-демукраїнцям щирі побажання творчого довголіття, оптимістичних сподівань, добра й благополуччя і успішного старту в друге століття газети.
Додам до цього, що «Радянка» — це й моя журналістська доля. Глибоко вдячний тим, хто повірив у мене, підтримав мій дебют в редакції «Радянки» у тепер вже далекому 1972-му і що випало працювати в її славному колективі упродовж дванадцяти незабутніх, щасливих для мене років.

За дорученням Правління
Київської організації НСЖУ
Голова Правління
Михайло Сорока

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».