Різне
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Четвер Березень 28, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 15 Червень 2018 19:57

Нам – 100 років! (Вітання Президент Національної академії наук України і читач газети «Демократична Україна» академік Борис Патон)

Rate this item
(0 votes)

Тримати читачів у курсі всіх актуальних подій і тенденцій нашої доби, готувати аналітичні публікації та огляди з різних питань суспільного життя та міжнародних відносин — досить відповідальна і непроста справа, з якою журналісти «Демократичної України» блискуче дають собі раду вже дуже тривалий час. Надзвичайно тішить і те, що вони не оминають увагою досягнень і проблем нашої наукової сфери. Це варте особливої подяки, яку я складаю від імені вітчизняних учених, зокрема Національної академії наук України, котра цього року, як і «Демократична Україна», відзначає своє 100-річчя.

В ювілейний рік хочу побажати журналістам «Демократичної України» не зраджувати високим професійним стандартам, яких вони завжди дотримувалися. Зичу вам здоров’я, щастя, наснаги та, звичайно, розумних і вдячних читачів. Нехай нових цікавих ідей вам вистачить іще не на одне століття натхненної та потрібної суспільству роботи.

З глибокою повагою,
Президент
Національної академії наук України
і читач газети «Демократична Україна»
академік Борис Патон

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».