РОЗМАЇТТЯ

ОДРУЖИВСЯ З ЦИФРОВОЮ ДІВЧИНОЮ
Японський геймер, відомий під ніком Sal9000, закохався в героїню комп'ютерної гри Love Plus на ім'я Нене Анегасакі. Проте віртуального роману йому здалося замало, і чоловік уклав з персонажем відеогри офіційний шлюб, повідомляє tsn.ua.
На весільній церемонії були присутні сотні геймерів, благословив пару справжній священик, який наголосив, що цей шлюб «не є обов'язковим до виконання».


Водночас деякі сайти, присвячені комп'ютерним іграм, повідомили, що Sal9000 і Нене Анегасакі таємно одружилися кількома місяцями раніше на тихоокеанському острові Гуам, де шлюбні закони є менш суворими.
Sal9000 став першим чоловіком, який взяв за дружину цифрову дівчину. Слід пояснити, що гра Love Plus — це популярний в Японії симулятор романтичних стосунків.
Сенс гри полягає в тому, щоб познайомитися і зійтися з однією з трьох героїнь, виконаних у жанрі аніме. Гравці купують віртуальним дівчатам квіти, призначають їм побачення і будують плани на майбутнє. Героїні здатні змінювати свій настрій та ставлення, реагуючи на залицяння.

ЗААРЕШТУВАЛИ 42 БАБУСІ-КАРТЯРКИ
Поліція міста Лімасола (Кіпр) заарештувала жінок старшого віку за те, що вони грали в карти на гроші. Азартні ігри заборонено законами середземноморського острова, повідомляє РБК-Україна.
Правоохоронці виявили 42 бабусі, котрі захопилися покером і кункеном. Більшості правопорушниць було по 75–85 років, найстарша шанувальниця азартних ігор відсвяткувала свій 95-й день народження. «Їм висунули звинувачення в грі на гроші, а потім відпустили»,— сказав представник поліції.
Скарга на людей похилого віку надійшла від сусідів, яким набридло слухати емоційні коментарі з приводу прикрого програшу або солідного куша.
Цікаво, що найчастіше поліція дізнається про місця проведення нелегальних ігор від одного з подружжя. У такий спосіб чоловіки й дружини азартних гравців намагаються зберегти залишки свого майна. Найбільшу операцію в боротьбі з нелегальними картковими іграми провели торік. Тоді погана погода допомогла поліцейським безперешкодно потрапити в один з нелегальних гральних закладів, охоронці якого через дощ залишили свій пост. Тоді поліція конфіскувала 3408 фунтів і 313 колод гральних карт.
Однак боротьба кіпрської поліції з організаторами незаконних азартних ігор навіть на невеликій території острова триває з перемінним успіхом. Одного разу невідомі пробралися на склад при центральній поліцейській дільниці й поцупили два раніше конфісковані під час поліцейських рейдів ігрові автомати.
також у паперовій версії читайте:
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • ДИВА
  • НОУ-ХАУ
  • РЕКОРДИ