НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ

ПРЕДСТАВИЛА АМЕРИКАНЦЯМ ДЕБЮТНИЙ АЛЬБОМ
«Америка любить Сюзан Бойл» — із такими написами на саморобних плакатах публіка зустрічала у нью-йоркському аеропорту шотландську зірку, повідомляє 24tv.com.ua. Сюзан була жвава та впевнена, новоспечена знаменитість вже призвичаїлася до несподіваної світової популярності.

У місті Великого яблука Бойл презентувала дебютну платівку I dreamed a dream, яка досягла першого місця в британському хіт-параді, а також визнана дебютним диском, що найліпше продається. Виконавиця виступила перед фанами на вулиці, а згодом узяла участь у телевізійному шоу на каналі NBC. Американці почули хіти співачки — пісні I dreamed a dream, Cry me a river, Wild Horses.
Вона також стала героїнею годинного документального фільму. Стрічка під назвою «Історія Сюзан Бойл» з'явиться в американському телеефірі в середині грудня. Автори картини обіцяють показати весь шлях до слави, починаючи з життя у маленькому шотландському містечку і закінчуючи нинішнім визнанням.

ЗАВІТАЮТЬ ДО КИЄВА
Восени побачив світ новий альбом This Is Us відомої поп-групи Backstreet boys, на його підтримку організовано світове турне This Is Us Tour, до розкладу якого внесено й Київ.
Американська група почала своє життя на музичній сцені Орландо 1993-го. Молоді талановиті хлопці назвали свій колектив на честь одного з місцевих базарів, де вони у вечірній час зустрічалися. За чотири роки група стала популярною і 2001 р. потрапила до Книги рекордів Гіннесса як найбільш комерційно успішна підліткова вокальна команда усіх часів.
Цікаво, що успіх до гурту прийшов спочатку в Європі й лише потім на батьківщині в США. 1997 року альбом Backstreet's Back розійшовся мільйонними накладами. Пісні з нього зайняли всі верхні рядки хіт-парадів. Гурт отримав премію «Греммі» як «найкращий новий виконавець». 1999-го вийшов у світ альбом Millennium, який перевершив за популярністю всі попередні.
За сімейними і особистими обставинами музиканти час від часу переривали тури і гастролі, але знову згодом виходили на сцену. Після 2002 р. квінтет зробив трирічну перерву, а потім випустив альбом Newer Gone, який відразу злетів на третій рядок американського чарта і став першим у хіт-парадах багатьох країн.
Учасники Backstreet boys, попри активну діяльність гурту, також займались власною творчістю. Так, Брайан Літтрелл випустив сольний альбом Welcome Home релігійного спрямування.
також у паперовій версії читайте:
  • НАЙЛІПШІ ПІСНІ ДЕСЯТИЛІТТЯ
  • РЕКОРД ІЗ ВІДВІДУВАННЯ
  • ЕКРАНІЗУЮТЬ ІСТОРІЮ КОХАННЯ МОГОЛЬСЬКОГО ВОЛОДАРЯ
  • У ШВЕЙЦАРІЇ ВІДКРИЮТЬ МУЗЕЙ ЧАРЛІ ЧАПЛІНА
  • НАЙЩЕДРІШІ БЛАГОДІЙНИКИ
  • «АВАТАР» БУДЕ ТРИЛОГІЄЮ?
  • НАЙКРАЩІ АРТХАУСНІ КІНОКАРТИНИ
  • НОВИЙ КІНОФОРМАТ