НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ

НОВИЙ ШЕДЕВР ЛЛОЙДА ВЕБЕРА
Незабаром глядачі побачать довгоочікуване продовження культового мюзиклу «Привид опери», повідомляє 24tv.com.ua. Нова постановка називатиметься «Кохання ніколи не вмирає». Дія мюзиклу переноситься з паризької опери у парк розваг у Нью-Йорку.
«Увесь час я думав про написання продовження «Привиду», оскільки в оригінальній постановці все закінчується невизначено. Крістін іде геть разом із Раулем, але вона не впевнена, чи хоче цього. А Привид кудись зникає,— говорить композитор Ллойд Вебер.— Я міркував так, якщо мені запропонують хороший сюжет, то я цим займуся. І ось мені принесли сценарій — він геніальний».


В основі оригінального «Привиду опери» (свореного 1986 року) — роман французького письменника Ґастона Леру. Цей мюзикл ставили на Бродвеї найбільшу кількість разів за всю історію театру. Цьогоріч, наприкінці серпня, відбулася ювілейна дев'ятитисячна постановка.
Головних персонажів у новому «Привиді» втілять канадець Рамін Карімлу та американка Сьєрра Боґґес. Обидва актори не вперше виходять на сцену в цих образах.
«Я надзвичайно рада, що нас запросили виконати головні ролі, адже ми грали у старій постановці багато разів і добре розуміємо наших персонажів. Нам не потрібно починати роботу від самого початку. Ми знаємо цю історію, буквально прожили її»,— наголошує акторка і співачка Сьєрра Боґґес.
За сюжетом, дія мюзиклу починається за десять років після подій «Привиду опери». Привид поселяється в одному з атракціонів парку розваг, який опиняється цілковито під його владою. Кохання до Крістін і далі палає в його серці.
«Головним моментом, звичайно, буде зустріч Привида та Крістін після тривалої розлуки. У сценарії все описано дуже театрально. Гадаю, глядачі будуть вражені»,— додає композитор.
Прем'єра мюзиклу «Кохання ніколи не вмирає» відбудеться у Лондоні в березні наступного року. На сцені Бродвею його побачать за півроку — у листопаді.
також у паперовій версії читайте:
  • АЛЬБОМ БАРБРИ СТРЕЙЗАНД НА ВЕРШИНІ ЧАРТІВ
  • НЕВИПРАВНИЙ БОРЖНИК
  • РЕЖИСЕР «АНТИХРИСТА» ЗНІМЕ ФІЛЬМ-КАТАСТРОФУ
  • ВИСОЦЬКОГО «ЗІГРАЄ» КОМП'ЮТЕРНИЙ ДВІЙНИК
  • ХОЧЕ ЗАСПІВАТИ ДУЕТОМ ІЗ ПУГАЧОВОЮ
  • ДЕБЮТУЄ НА ТЕАТРАЛЬНІЙ СЦЕНІ
  • ОТРИМАВ ФІЛАДЕЛЬФІЙСЬКУ «МЕДАЛЬ СВОБОДИ»
  • АНДЖЕЛІНІ ДЖОЛІ ЗАВИЩУЮТЬ ЗАРПЛАТНЮ
  • «PARAMOUNT» ВИПУСТИТЬ ГОРІЛКУ «ХРЕЩЕНИЙ БАТЬКО»